Hakkımızda

 

Bilsam Yazılım ve Mühendislik , 2006 yılında Batmanda Kurulmuş Ağırlıklı Olarak Sağlık Sektöründe Çözüm Geliştiren Yazılım Firmasıdır.

 

Ana İlkemiz, Satış Sonrası Hizmetin Sürekliliğidir.

 

Vizyonumuz, Sağlıkta Kalite Standartlarına Uyumlu Olarak Sağlık Sektöründe Sürekli Müşterilerimizin Beklentilerini İhtiyaçlarını Zamanında ve Etkin Bir Şekilde Karşılayarak Güçlü İlişkileri Sağlamaktır. Bilişim Teknolojilerini Yakından Takip Ederek , Mümkün Olan En Düşük Maliyetle Müşterilerimize Hatayı Minimuma İndirecek, Kullanımı Kolay ve Sade Çözümler Üretmekmeye Çalışıyoruz.

 

KALİTE POLİTİKASI

 

Yazılım Geliştirme, Kurulum ve Tasarım Hizmetleri Sunan Firmamızın Kalite Politikası :

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak ve tam olarak karşılayabilmek bu sayede müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak.

Teknolojide Önderlik

Sektörel faaliyetlerimizde, yeni yöntemler ve sürekli iyileştirme felsefeleri ile hareket ederek teknolojide önderliğe ulaşmak.

Kalıcı Eserler Bırakma

Müşteri şartlarına, kanunlara, yönetmeliklere, ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak yetkin personel, uygun makine, ekipman, kaliteli malzeme ve kaynakların etkin kullanımı ile gelecek nesillere kalıcı eserler bırakmak.

Çalışanların Katılımı

Üst Yönetimin liderliğinde Çalışanlarımızın katılımı ile, dürüstlük ve güven içerisinde Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarında belirtilen kurallara uygun şekilde sorumluluk üstlenmek ve etkin katılımını sağlamak. Her alanda Kalite anlayışı doğrultusunda kalitemizi sürekli iyileştirmek.

Tedarikçilerimiz İle Bütünleşme

Sistemimizin bir parçası olarak görülen tedarikçilerimizle müşteri memnuniyetine yönelik karar üretme ve süreçlerimizin daha verimli olmasını sağlamak.

 

BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKASI

 

TS EN ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin ana teması, Firmamızın hizmetlerinde kullanılan bilgi İşlem faaliyetlerinde; insan, alt yapı, yazılım, donanım, kuruluş bilgileri, üçüncü şahıslara ait bilgiler ve finansal kaynaklar içerisinde bilgi güvenliği yönetiminin sağlandığını göstermek, risk yönetimini güvence altına almak, bilgi güvenliği yönetimi süreç performansını ölçmek ve bilgi güvenliği ile ilgili konularda üçüncü taraflarla olan ilişkilerin düzenlenmesini sağlamaktır.

 

Bu doğrultuda BGYS Politikamızın amacı;

 

  • Bilgi varlıklarını yönetmek, varlıkların güvenlik değerlerini, ihtiyaçlarını ve risklerini belirlemek, güvenlik risklerine yönelik kontrolleri geliştirmek ve uygulamak
  • Bilgi varlıkları, değerleri, güvenlik ihtiyaçları, zafiyetleri, varlıklara yönelik tehditlerin, tehditlerin sıklıklarının saptanması için yöntemlerin belirleyeceği çerçeveyi tanımlamak.
  • Tehditlerin varlıklar üzerindeki gizlilik, bütünlük, erişilebilirlik etkilerini değerlendirmeye yönelik bir çerçeveyi tanımlamak. 
  • Risklerin işlenmesi için çalışma esaslarını ortaya koymak.
  • Hizmet verilen kapsam bağlamında teknolojik beklentileri gözden geçirerek riskleri sürekli takip etmek
  • Tabi olduğu ulusal veya uluslararası düzenlemelerden, yasal ve ilgili mevzuat gereklerini yerine getirmekten, anlaşmalardan doğan yükümlülüklerini karşılamaktan, iç ve dış paydaşlara yönelik Firmasal sorumluluklarından kaynaklanan bilgi güvenliği gereksinimlerini sağlamak.
  • Hizmet sürekliliğine yönelik bilgi güvenliği tehditlerinin etkisini azaltmak ve sürekliliğe katkıda bulunmak
  • Gerçekleşebilecek bilgi güvenliği olaylarına hızla müdahale edebilecek ve olayın etkisini minimize edecek yetkinliğe sahip olmak
  • Maliyet etkin bir kontrol altyapısı ile bilgi güvenliği seviyesini zaman içinde korumak ve iyileştirmek.
  • Firma itibarını geliştirmek, bilgi güvenliği temelli olumsuz etkilerden korumak.

 

 

HATIRLATICI KELİMELER

Bilsam,Hakkımızda,Hbys,Hastane